Zomerkapsel: boblijn

Vanaf december zitten wij al in de echte winterdagen. Al dat sneeuw zijn de meeste mensen wel zat en verlangen naar het mooie lente en zomer weer. Uit de trieste donkere dagen naar de frisse zonnige zomerdagen. Dat brengt ons ook bij de zomermode en zomerkapsels. Nieuwe trends en mode op het gebied van haarmode. Vandaag wil ik de korte kapsel voor de vrouwen behandelen. Steeds meer dames hebben een kort kapsel of bobline. Een kort kapsel is heel hip en helemaal van deze tijd.

Sinds kort heb ik ook een bobline, kort opgeknipt achter en lange lokken aan de voorzijde. Ben er helemaal blij mee. Je kunt er vanalles mee, styl geföhnt de ene dag en lekker wild en punky de volgende dag. Je bent en voelt je totaal iemand anders.


Hoe?
Voor een wild effect, fohn je je haar met je hoofd naar beneden, waardoor je haar meer volume krijgt. Beetje Mousse erin en je haar blijft goed in model, eventueel nog wat hairspray aanbrengen.
Als je haar droog is kun je een punky kapsel maken door een beetje wax, gel in je handen en te kneden in je haar waarna het een wilde vorm krijgt.
Heb jij meer tips of wil je meer weten laat een berichtje voor mij achter.

Liefs Fleur

Leave a Reply