Kapsel Sylvie van der Vaart


Iedereen weet dat Sylvie van der Vaart een zware tijd achter de rug heeft. Door de chemokuren om borstkanker te behandelen verloor ze haar haar. Al enig tijd droeg ze een pruik, maar deze was ze afgelopen week helemaal zat. Rafael had voorgesteld om iets leuks met haar gegroeide haar te doen.

sylvie meis korte kapsel

Rafael stelde voor om een beetje wax in het haar te doen. En sinds een aantal dagen durft ze zonder haar pruik over straat. Het korte kapsel staat haar geweldig. Een kort pittig koppie, maar wat staat het haar goed.
Sylvie is wel van plan om haar haar weer te laten groeien. Dus binnenkort zien wij haar wel met lange haren.
Foto: Dukas/Enfoque

3 Comments on Kapsel Sylvie van der Vaart

 1. Myriam
  26/05/2010 at 09:30 (5 jaar ago)

  Ik vind het korte koppie van Sylvie echt geweldig staan! Al snap ik heel goed
  dat ze het graag weer lang wil laten groeien. Lang haar is al eeuwenlang een teken van vrouwelijkheid en als je dat wil benadrukken, zoals Sylvie graag doet, moet het gewoon weer lkkr lang! Als gaat die lengte die ze had wel drie jaar duren voor ze die weer heeft. Maar kort is ook erg mooi!

 2. tjebke
  13/07/2010 at 20:02 (4 jaar ago)

  PRACHTIGE meid!

 3. j
  09/10/2010 at 17:55 (4 jaar ago)

  denk dat ik t ook zo ga doen

Leave a Reply